Blog

Banka entegrasyonu ile ilgili size yardımcı olacağını düşündüğümüz yazılar

QNB Finansbank Entegrasyonu

"QNB Finansbank banka entegrasyonu ile hesap hareketlerinizi güvenli ve kolay bir şekilde okuyun, kendi uygulamalarınıza aktarın."

QNB Finansbank hesap hareketleri entegrasyonu için müşterilerine servis sunmaktadır. Banksocket bu servise olan bağlantınızı diğer bankaların entegrasyonu ile ortak ve standart bir servis ile geliştiricilere sunmaktadır. Bu sayede kurulum, entegrasyon ve güncelleme sorunları en aza inmektedir. 

QNB Finansbank hesabınızı Banksocket hesabınıza bağlamak için aşağıdaki adımları izlemelisiniz.

Banksocket Hesabınıza Giriş Yapın
Banksocket hesabınıza oturum açmak için tıklayınız, eğer bir hesabınız yok ise oluşturmak için tıklayınız.


1. Adım: Yeni Hesap Ekleyin
Banka hesapları sayfasına girin ve sağ üst köşedeki Hesap Ekle butonuna basınız. Karşınıza gelen ekranda QNB Finansbank logosuna tıklayınız


2. Adım: Yetki Belgesini İndirin

Banksocket servislerinden QNB Finansbank hareketlerinize erişmeniz için sonraki ekrandaki yetki belgesini indirin, doldurduktan sonra şubenize teslim ediniz. 



3. Adım:  Bağlantı Bilgilerini Giriniz

Evrak tesliminden sonra bankanızın bağlantı bilgilerinizi göndermesi 1 ila 7 gün arasında sürebilmektedir. Bilgileriniz geldikten sonraki sonraki ekrandaki bağlantı bilgilerini giriniz. 



Sonrasında Bağlan butonuna basınız. Banksocket verilen bilgiler ile ilk bağlantıyı deneyecek, eğer başarılı olursa QNB Finansbank bağlantınız hazır hale gelecektir. 


Hemen Üye Ol






İlgili Yazılar